als muzikant eigen website makenOnze intentie is om technische en financiële drempels voor je weg te nemen. Kies een domeinnaam, meld je aan en stap op je nieuwe webpodium. Voordat je het weet, hebben we voor jou een basis-website neergezet, waarmee je ook online kunt stralen. Een menu en de benodigde artikelen staan meteen gereed. De site is gevuld met demo tekst van een virtuele collega, compleet met tips en instructies voor jouw eigen aanpassingen. Alles is erop gericht jou zo snel en goed mogelijk online te krijgen.

Zodra je tevreden begint te raken over jouw eerste aanpassingen, kunnen we de site zichtbaar maken voor de buitenwereld. De site hoeft niet af te zijn, het is tenslotte geen folder. Het is zaak nu snel gevonden te kunnen worden; aan de inhoud kan je intussen nog eindeloos blijven sleutelen.

Starten was nog nooit zo makkelijk!

De aanpassingen maak je waar en wanneer je maar wilt. Je doet dat rechtstreeks in de website. Als je inlogt, blijf je gewoon de voorkant van de website zien, net als anders. Je komt dus niet in een ingewikkelde beheerinterface of zo. Het enige verschil: bij ieder artikel staat een bewerk-icoontje, waarmee je de content in een een eenvoudige tekstverwerker kunt openen. Zodra je jouw aanpassingen opslaat (knop Opslaan), zie je het resultaat meteen in het echt, zoals iedereen het ziet. Zuiverder kunnen we het niet maken.

Voor plaatjes hebben we een basis-instelling waarmee je een foto kunt uploaden, die dan verkleind wordt tot een standaardmaat en zomaar in jouw pagina staat. Voor wie wil, is later zo'n standaardmaat en uitlijning aan te passen, maar de basis houden we gemakkelijk. En ook hier zie je meteen het resultaat.

Er is een basale vormgeving van het raamwerk (de gehele site, alles rond jouw content), zodat jij je meteen kunt concentreren op alleen jouw eigen afbeeldingen en teksten. Later kan je samen met ons kijken naar eventuele verfraaiing van het raamwerk. Als eerst die content er maar in staat.

Opmaken en aanpassen doen we later

je eigen website opmaken als musikantOpmaken doen we samen, of met een professionele vormgever, op basis van uurtje-factuurtje. Dit is tijdsintensief, maar al samenwerkend, houd je de kosten wel zelf in de hand.

Ook aanpassingen aan menu of bijvoorbeeld modules rond de content, kunnen we op basis van urendeclaratie leveren. Benoem je wensen, wij noemen een prijs en passen het aan.

Vroeg of laat is de kans groot dat je de basis-site tekort vindt schieten en wil je misschien uitbreiden met extra functionaliteit. Onder Investering zie je welke uitbreidingen er denkbaar zijn en welke investering dat met zich meebrengt. Weet dat als je er meteen bij aanvang voor kiest, je bij de meeste uitbreidingen een korting krijgt. Het is voor ons minder werk om dit meteen in te regelen en daar profiteer jij dus van mee, als je het je direct al kunt permitteren.

Demo Musisite

Hoe ziet dat er dan uit, zo'n Musisite?

Bekijk de demo Musisite van onze droommusicus 'Emma Janssen'. Ze is als uitvoerend en docerend aan het werk en treedt regelmatig op met haar band 'Klezmorim'. Ze heeft haar online podium bij ons gevonden en is het toonbeeld voor volgende Musisites. 

Iedere nieuwe site begint als deze Emma-site. Dit kan ook jouw vertrekpunt zijn. Emma en Klezmorim bieden voorbeeldige content die je alleen nog maar even hoeft aan te passen op jouw eigen situatie. Met instructies erbij, maak je er vlot je eigen site van. Kijk even mee en bedenk alvast hoe je het zelf zou willen doen.

Technobabbel

mooie website voor musiciJe hoeft er niets van te weten, maar wij kunnen de opstart- en onderhoudskosten zo laag houden doordat we ons inhoudelijk op een specifieke doelgroep richten, en we technisch de sites bundelen in een gedeeld content management systeem (cms). Passend in de moderne deeleconomie delen verschillende musici de softwarematige motor achter deze sites. Jullie merken daar echter niets van, totdat je met exotische wensen komt waar jouw collega's niet mee gebaat zijn. We bieden immers alleen maar onderdelen aan die voor alle deelnemers interessant kunnen zijn, die het delen waard zijn.

Op deze manier hoeven we maar één cms te onderhouden, één podium waarop iedereen kan optreden onder zijn/haar eigen (domein-)naam. De zaal is altijd open, voor iedereen.