Joris Lange - MusisitesHet initiatief tot de Musisites is genomen door Joris Lange. Hij is, hoe kon het ook anders, webbouwer (vakmatig), speelt zelf viool (hobbymatig) en weet zich zijn leven lang omringd door allerhande musici (mensmatig).

Gea van Veen - MusisitesGea van Veen, ook amateur-musicus, is uit puur enthousiasme aangeschoven om dit verder te helpen uitbouwen. Fijn, want zij kent de muziekwereld, kan inhoudelijk meedenken en is al langer vaardig met site-onderhoud.

Regelmatig heeft Joris zich erover verbaasd dat musici die graag willen optreden of hier zelfs van willen leven, zo weinig gebruikmaken van de het op-een-na best denkbare visitekaartje dat je kan afgeven: een sprekende en goed vindbare website. Na ruim twintig jaar websites bouwen, heeft hij gemeend daar iets mee te moeten doen. Een vlot onderzoek bevestigde wat hij dacht: een website wordt als lastig en duur ervaren. Bovendien viel op dat marketing en ondernemerschap doorgaans niet voor in de hoofden van creatieve geesten zit. Er is dus hulp geboden. Vooral door het makkelijk en betaalbaar te maken.

  • Makkelijk door complexe keuzes als menustructuur en tekstidee├źn te vermijden. Wij zetten dit in hapklare brokken voor je klaar, en zorgen dat je vlot en rechtstreeks in de site onze voorbeeldteksten kunt aanpassen en naar je eigen creatieve hand kunt zetten.
  • Betaalbaar door de software achter musisites te delen. Wij brengen tientallen musici onder in een gedeeld content management systeem, passend in het gedachtegoed van open source en de deeleconomie.

Belangrijk is daarbij dat er aan technische kwaliteit niet wordt ingeboet. Er bestaan gratis web­bouw­systemen, en er zijn diverse content management systemen waar het handige neefje wel iets mee in elkaar kan zetten, maar dat past ons niet.

We zien er naar uit om een virtueel podium op te bouwen, samen te werken met musici en hen te helpen bij online presentatie. Bel of mail ons dus met al je vragen en overwegingen.

Contact

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Foutieve input

Musisites wordt gerealiseerd door:
Joris Lange tekst&beeld producties
Engweg 115
3972 JG Driebergen
Tel.: 0343-522709
BTW-nummer: NL001951230B77
Handelsregister KvK: 30133460
Rekeningnummer: NL07 ASNB 0707 7405 84
pdfLeveringsvoorwaarden