Via onderstaand formulier kan je je aanmelden voor een Basissite met eventuele Uitbreidingen. Bedenk dat de site altijd uitbreidbaar is, maar dat alles wat je nu direct mee bestelt, goedkoper is als we het nu meteen meenemen. Verder horen we graag nog wat je met de vormgeving wilt. Uiteraard kan je nog eigen opmerkingen plaatsen die bij deze opstart mogelijk voor ons van belang zijn.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Foutieve input

Na aanmelding ontvang je van ons een helpende handleiding en maken wij zo snel mogelijk jouw site aan zodat je vlot aan de gang kunt.

Eerst meer informatie? Bel of mail ons dan.

De kleine lettertjes

er zit muziek in je websiteWe kiezen voor goedkoop, maar nooit ten koste van kwaliteit. We brengen jouw website onder bij een goede hoster, in een top content management systeem (Joomla). We beveiligen de musisite met tal van maatregelen, waaronder een firewall die veel kwaadwillend verkeer afvangt. Toegang tot het beheersysteem van de site is dubbel beveiligd. En we maken regelmatig backups van alle Musisites.

We werken met eenmalige en periodieke kosten voor de standaard diensten; daarnaast bieden we diensten op basis van urendeclaratie aan. Je ontvangt dus in ieder geval een periodecontract (per jaar of kwartaal), dat je tot een maand voor de verlooptdatum kunt opzeggen. Een tussendtijdse wijziging leidt in sommige gevallen tot de ingang van een nieuwe contracttermijn; dat vermelden we dan op de factuur. De niet contractgebonden diensten factureren we altijd apart.

Je gaat via dit bestelformulier een verplichting aan voor eenmailige en periodieke kosten. De factuur ontvang je binnenkort.